Her Halimle Sev 59.bölüm fragmanı: Sonam'ın oyunu Nityam'ı gözyaşlarına boğdu!

Her Halimle Sev 59.bölüm fragmanında Nityam boşanmak için açtığı davanın duruşma gününü ertelemek ister. Savi'nin strese girmemesi için bunu yaptığını söylese de giderek Savi'den hoşlanmaya başlamıştır. Sonam ise bu durumu fark eder ve sinsi bir oyun oynar.

GİRİŞ 04.09.2024 14:15 GÜNCELLEME 04.09.2024 14:15

Her Halimle Sev 59.bölümde Sonam, Savi'nin üzerine titreyen Nityam'ı görünce, Savi üzerinden yeni bir oyun oynar. Evin tek gelini olmak isteyen Sonam, Savi masadan kalkarken Nityam'ın önüne bir kağıt atar ve Savi'den düşmüş süsü verir. Kağıdı okuyan Nityam, gözyaşlarını tutamaz. Nityam'ı bu kadar üzen kağıtta ne yazıyordu?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Müslüman olan eski Macar milli sporcu Türkiye'de! "Bu propagandaya izin verilmemeli"
Son dakika... Hendek ilçesinde fabrikada patlama!