Nasip 19.bölüm fragmanı: Mahi ile Ferhat sonunda kavuştu! Aşk galip mi geldi?

Nasip 19.bölüm fragmanında Nazım Şah'ın adamları tarafından göğsünden bıçaklanan Ferhat, yaşam mücadelesi verirken bunu duyan Mahi baygınlık geçirir. Herkesi evde rehin almak isteyen Nazım Şah ise karşısında babasını bulur. Ferhat'ın aşkı gelip mi geldi?

GİRİŞ 04.09.2024 15:10 GÜNCELLEME 04.09.2024 15:10

Nasip 19.bölümde, Ferhat'ın bıçaklanmasının ardından Mahi'nin kayınvalidesi Kazım Şah'ın konağına giderek tepki gösterir. Bu olayı duyan Mahi baygınlık geçirirken Nazım Şah herkesi rehin alır.

Kazım Şah ise oğlu Nazım Şah'a silah doğrultarak herkesi serbest bırakmasını ister. Artık Mahi ile Ferhat'ın aşkının önünde hiçbir engel kalmamıştır ve genç aşıklar sonunda kavuşur.

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Narin Güran cinayeti soruşturmasında son dakika gelişmesi!
Başkan Altay'ın oğlu Ali Necati Altay ve Aydan Meram'ın mutlu günü