Emanet 754.bölüm fragmanı: Poyraz, Semih'i öldürdü mü? Silahıyla ateş ediyor!

Emanet 754.bölüm fragmanında Poyraz, Nana'nın dikkati sayesinde Semih'le iş birliği içinde olan birisini sokakta kıskıvrak yakalar. Semih'in yerini öğrenen Poyraz, adresi basar ve Semih'in elinden silahını alarak ona ateş eder. Semih öldü mü?

GİRİŞ 04.09.2024 15:30 GÜNCELLEME 04.09.2024 15:30

Emanet 754.bölümde abisini Semih'in elinden kurtarmak için her yola başvuran, Semih'in adresine ulaşır ve oraya baskın düzenler. Kapıyı kırarak içeri giren Poyraz, Semih'i bir güzel dövdükten sonra elinden silahını alır ve sinirlerine hakim olamayarak tetiğe basar. Poyraz, Semih'i öldürdü mü?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den korkunç hamle! Ülkeye girecekler, zaman verdiler: Bu saatten sonra...
Sakarya’da fabrikadaki patlama anı kamerada