Teşkilat dizisine Payitaht Abdülhamid’in Kemalettin Paşa’sı geliyor! Hamdi olacak

Aziz, Kuruluş Osman, Muhteşem İkili, Payitaht Abdülhamid, Kalbim Egede Kaldı, Benim İçin Üzülme ve Mavi Kelebekler gibi projelerde rol alan Eren Hacısalihoğlu, Teşkilat’la el sıkıştı.

Teşkilat dizisine Payitaht Abdülhamid’in Kemalettin Paşa’sı geliyor! Hamdi olacak
Teşkilat dizisine Payitaht Abdülhamid’in Kemalettin Paşa’sı geliyor! Hamdi olacak
GİRİŞ 07.09.2024 16:15 GÜNCELLEME 07.09.2024 16:15
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son olarak Murat Yıldırım’ın başrolünü üstlendiği Aziz dizisinde kameralar karşısına geçen Eren Hacısalihoğlu’nun yeni projesi seyirciyi şimdiden meraklandırdı.

Mehmed Fetihler Sultanı 2.sezonda 5 transfer birden! Beşi birden bomba gibi geliyorMehmed Fetihler Sultanı 2.sezonda 5 transfer birden! Beşi birden bomba gibi geliyor

TRT’nin Nefes: Yer Eksi İki ve Şebeke gibi projelerinde sergilediği oyunculuk performansıyla akıllara kazınan Eren Hacısalihoğlu, Teşkilat ailesinin bir üyesi oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Salı günü Teşkilat projesinin 5.sezon çekimleri başlayacak. Sarp Levendoğlu’nun ayrıldığı dizinin oyuncu kadrosuna yepyeni yüzler dahil edilecek.

Yetenekli oyuncu Eren Hacısalihoğlu, mafya babası Hamdi’nin yeğeni rolüyle izleyici kitlesini ağırlayacak. İstihbarat Tim’i yerine karakterlerin hikayelerine ağırlık verileceği Teşkilat dizisinin sürpriz transferi Eren Hacısalihoğlu, yeni rolüyle olayların seyrini değiştirecek.

Bilindiği üzere Eren Hacısalihoğlu, ATV’nin her bölümü ayrı heyecana sahne olan projesi Kuruluş Osman’da oynadığı ‘Batur Bey’ karakteriyle ilgi odağına yerleşmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • sergen 1 hafta önce Şikayet Et
    vay be paşsm
    Cevapla
  • isimsiz 1 hafta önce Şikayet Et
    hayaller James bond, Gercekte Fos :-)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil İsrail saldırılarına ara vermiyor: 2'si çocuk 6 Filistinli öldü
Narin Güran cinayeti soruşturmasında son dakika gelişmesi!