Her Halimle Sev 61.bölüm fragmanı: Savi, Nityam'ı terk edecek mi? Onu evden kovdu!

Her Halimle Sev 61.bölüm fragmanında Savi'nin Manav'a söylediklerini duyan ve yanlış anlayan Nityam, Savi'yi kazanmak yerine onu evden kovmayı tercih eder. Savi ise onun değişken tavırlarından yorulduğunu dile getirir. Savi, Nityam'ı terk edecek mi?

GİRİŞ 06.09.2024 11:38 GÜNCELLEME 06.09.2024 11:38

Her Halimle Sev 61.bölümde Dimpi, gittiği hastanede kan vermesi gerektiğini öğrenince panikler çünkü karnındaki çocuk Himeş'ten değildir. Öte yandan Nityam'ın dengesiz davranışlarından yorulan Savi, Nityam'a tepki gösterir. Nityam ise davranışlarının sebebinin Savi'nin yaptıkları olduğu söyler. Her şeyden habersiz Nityam'ın neden böyle davrandığını anlamaya çalışan Savi, bu kez pes mi edecek?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Starlink'e Türk rakip! Sistem 100 uydudan oluşacak - 16 Eylül 2024 gazete manşetleri
Malum ülkede büyük skandal! PKK konseri verip Türkiye'ye lanet sloganları attılar