Benim Masalım 2.bölüm fragmanı: Babası, Mahua'yı kurtarabilecek mi? Baskı yapıyor!

Benim Masalım 2.bölüm fragmanında Rameş, Mahua doğduğunda ailesine baskı yapar ve günü geldiğinde onunla evleneceğini söyler. Mahua on sekiz yaşına girmek üzeredir. Rameş, Mahua'yla evlenme planları yaparken babası ise kızını kurtarma peşindedir.

GİRİŞ 06.09.2024 12:01 GÜNCELLEME 06.09.2024 12:01

Benim Masalım 2.bölümde Mahua her şeyden habersiz ailesine yardımcı olmaya çalışırken, Rameş dört gözle onun doğum gününü beklemektedir. Babası ise Rameş'e gereken parayı ödeyip kızını bu durumdan kurtarma peşindedir. Mahua, bu ağır yükten nasıl kurtulacak?

Kanal 7’den yeni bir Hint dizisi daha geliyor. “Nath – Zewar Ya Zanjeer” isimli Hint dizisi, “Benim Masalım” adıyla dizi severlerle buluşacak. Mahua isimli genç ve zeki bir kızın acımasız geleneklere karşı mücadelesi ve beklenmedik bir evlilikle başka bir dünyaya açılan hikayesi “Benim Masalım”, Kanal 7 ekranlarına taşınıyor.

Acımasız geleneklere sahip bir toplumda sıkışıp kalmış genç bir kızın hikayesi “Benim Masalım” her gün 21:20’de Kanal 7’de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Batı Şeria’daki saldırı görüntülerini paylaştı: İntikamları alındı
'10 fabrikam var' deyip ortalığı birbirine katmıştı! Vali Gül paylaştı: Beklenen son...