Feridun Kunak'la Evlerinize Sağlık, kaplıcalarıyla bir dünya markası olan Pamukkale'de!

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ bu hafta; her derde deva travertenleriyle dünya miras listesinde yer alan Pamukkale'ye gidiyor.

GİRİŞ 06.09.2024 13:27 GÜNCELLEME 06.09.2024 13:27

Tarladan, bahçeden, dalından ve toprağından toplayarak doğal besinlerin doğrudan kaynağına ulaşan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık bu hafta; yeraltı zenginleri, doğal güzellikleri ve muhteşem manzarasıyla kendisine hayran bırakan Pamukkale'den renkli görüntülerle izleyenlerinin karşısına çıkıyor.

Köy ziyaretleriyle programına başlayan Kunak'ın, eşinden başka kimseden korkmadığını ve kılıbık başkanı olduğunu söyleyen amca ile sohbeti herkesi güldürdü. Daha sonra üzüm bağlarını gezen Kunak, üzümün yararlarından bahsetti. Uzun yaşamaya yarayan, gençlik ve dirilik veren, kolestrolü düşüren ve beyni çalıştıran üzümün faydalarını saymakla bitiremedi.

Şifa dolu önemli tarifler veren Kunak, bıldırcın yumurtasından bir karışım yaptı. Daha sonra farlı bir mısır patlatma metodu gösteren Kunak, mısırın tok tutma özelliğinden ve zayıflamaya yardımcı olduğundan bahsetti. Son olarak bizzat devenin sağılması ve elde edilen sütten dondurma yapılmasına eşlik ederek bu dondurmayı herkese tavsiye etti.

Sağlıklı yaşama dair pratik bilgi ve tedavi yöntemleri sunan Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık” her Cumartesi 13:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji İstanbul dahil birçok ili uyardı!
Karanlık zihniyetleri hiç değişmedi: Cumhuriyet'ten Hulusi Akar'a ve İslam'a hakaret!