TRT Ortak Yapımı “Mannu Çanakkale’de” Filmi TV’de İlk Kez Yarın TRT 1’de

Sevimli bir koala olan Mannu’nun, sahibi William ile birlikte Avustralya’dan Çanakkale’ye uzanan macera dolu eğlenceli serüvenini anlatan “Mannu Çanakkale’de” animasyon filmi, televizyonda ilk kez yarın saat 11.30’da TRT 1’de ekrana gelecek

TRT Ortak Yapımı “Mannu Çanakkale’de”  Filmi TV’de İlk Kez Yarın TRT 1’de
TRT Ortak Yapımı “Mannu Çanakkale’de” Filmi TV’de İlk Kez Yarın TRT 1’de
GİRİŞ 07.09.2024 00:52 GÜNCELLEME 07.09.2024 00:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Avustralya’dan Çanakkale’ye uzanan eğlenceli macerayı konu alan TRT ortak yapımı “Mannu Çanakkale’de” filmi televizyonda ilk kez yarın saat 11.30’da TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

“Çanakkale Zaferi”ni farklı ve anlamlı bir dille izleyiciye aktan film, TRT Çocuk’un uzman psikologları, çocuk gelişim uzmanları ve içerik editörlerinin katkılarıyla hazırlandı.

Filmin konusu:

Mannu, Avustralya’da yaşayan sevimli ve evcil bir koaladır. Sahibi William’ın büyük dedesi ise Çanakkale’de savaşmıştır. William, “Anzak Günü” anma törenlerine katılmak için bir gemi ile yola çıktığında Mannu da gizlice onun sırt çantasına saklanır. William’ın dedesinden ona hatıra kalan madalyonun kötü adamlar tarafından çalınmasıyla Mannu, madalyonu kurtarmak için William’dan ayrı düşer. Mannu böylece kendini hiç bilmediği bir ülkede ona eşlik eden polis teşkilatı mensubu Ayşe, köpeği minik, kedi Boncuk, Cevher Nine, peşindeki Hary ve Gary’nin de dâhil olduğu bir maceranın içinde bulur.

Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • ne diyim 1 hafta önce Şikayet Et
    adamların hala topraklarımızda gözü var biz nelerle uğraşıyoruz Allah ıslah eylesin akıl fikir versin. aksi taktirde bu kafayla helak olmaktan endişeliyim. düşman nelerle uğraşıyor biz nelerle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Altın için iki farklı senaryo! Uzman isimden yeni rekor tahmin...
Galatasaray'da futbolculara derbi dopingi! Dudak uçuklatan ödeme