Gelin 36.bölüm fragmanı: Cihan, Hançer'i kaçırdı! Tekrar bir araya mı gelecekler?

Gelin 36.bölüm fragmanında Cihan'ın daha fazla sabrı kalmamıştır ve gece vakti Hançer'in kapısına dayanır. Kapısında Cihan'ı gören Hançer, şaşkınlığını gizleyemez ve ona gitmesini söyler. Cihan ise Hançer'i kucağına alarak kaçırır. Hançer geri mi dönüyor?

GİRİŞ 08.09.2024 11:15 GÜNCELLEME 08.09.2024 11:15

Gelin 36.bölümde Cihan'ın gece vakti kapıya dayandığını gören yengesi Hançer'e telkinde bulunur ancak Hançer'in geri dönmeye niyeti yoktur. Hançer, Cihan'a gitmesini söyler fakat Cihan, onu almadan gitmemekte kararlıdır. Hançer'i kucağına aldığı gibi arabasına doğru yönelir. Genç aşıklar tekrar mı bir araya geliyor?

Cihan ve Hançer’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Kanal 7’nin çok sevilen dizisi Gelin, yeni sezonda da adından çokça söz ettirecek. Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin 2.Sezon, hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
NASA'nın Ege'de uzay üssü kurduğu ortaya çıktı! Lazer iletişim köprüsü geliştirecek...
Bakan Şimşek açıkladı: 3 kalemde vergi artışı düşünmüyoruz