Kuruluş Osman dizisine Gönül Dağı’ndan büyük ses getirecek transfer! Hazal Hatun olacak

İzlenme rekorları Gönül Dağı’nın Döndü’sü Feyza Işık’ın yeni adresi belli oldu. Sevilen oyuncu, ATV’nin uzun soluklu projesi Kuruluş Osman’la imzaları attı.

Kuruluş Osman dizisine Gönül Dağı’ndan büyük ses getirecek transfer! Hazal Hatun olacak
Kuruluş Osman dizisine Gönül Dağı’ndan büyük ses getirecek transfer! Hazal Hatun olacak
GİRİŞ 16.09.2024 10:08 GÜNCELLEME 16.09.2024 10:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

6.sezonuyla reytingleri kasıp kavurmaya hazırlanan Kuruluş Osman dizisine büyük ses getirecek bir transfer yapıldı. TRT1 ekranlarının 7’den 70’e herkese hitap eden projesi Gönül Dağı’nda 4 yıl boyunca rol alan Feyza Işık, Kuruluş Osman’dan gelen teklifi kabul etti.

Oynadığı ‘Döndü Kaya’ karakteriyle izleyenlerin gönlünde taht kuran Feyza Işık, Kuruluş Osman 6.sezonda olayların seyrini değiştirmeye geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Gönül Dağı’ndaki 4 yıllık macerasının sonuna geldiği öğrenilen Feyza Işık, ATV’nin iddialı projesi Gönül Dağı’nda Bayhan beyin eşi, Saruca’nın annesi ‘’Hazal Hatun’’ karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Gönül Dağı dizisiyle yollarını ayırır ayırmaz Kuruluş Osman’a evet diyen Feyza Işık, oyunculuk kariyerinde Benim Tatlı Yalanım, Fatmagül’ün Suçu Ne, Çoban Yıldızı, Gamsız Hayat, Sevdam Alabora, Filinta Bir Osmanlı Polisiyesi, Vicdan, Ali Ayşe’yi Seviyor ve Sudan Bıkmış Balıklar gibi projelerde yer almıştı.

Bilindiği üzere Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon kadrosuna Feyza Işık’ın yanı sıra Ali Sürmeli, Ekin Mert Daymaz, Erdem Şanlı ve Ali Önsöz transfer edilmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Mustafa 1 gün önce Şikayet Et
    Gönül dağı ismi yanlış, icatcılar çarşısı daha yakışırdı.
    Cevapla
  • Zonguldaklı 6 gün önce Şikayet Et
    Onu da öldürselerdi ya. en az üç bölüm ağlatırlardı. Geçen sezon sona ererken Zahide'yi öldürüp süppper bitirmişlerdi Açılışta da Döndü'yü öldürüp muhteşem bir başlangıç yapabilirlerdi!!!! Yazık olmuş, gitti üç bölümlük senaryo!
    Cevapla
  • Kovboy 6 gün önce Şikayet Et
    Yanlış yaptı bide Hollanda'da tiyatro eğitimi falan Alaçam diye sosyal medyada çalkalanıyor meğer gözü başka yerlerde
    Cevapla
  • Dadaşım 6 gün önce Şikayet Et
    Başlarda çok güzel ailecek izlenen bir filmdi gönül dağı iki sezondur mantıksız senaryolarla artık izlemiyoruz filmde doğmayan kalmadı sanırım,acaba millet doğursun diye teşvik mi ediyorlar)))
    Cevapla
  • Tamam 1 gün önce Şikayet Et
    Seni rahatsız mı etti?
    Cevapla
  • Ümmet 6 gün önce Şikayet Et
    Nereden ve nerden baktığın önemli bence yanlış yapmış ayrıca kuruluş Osman dizisi çoktan özünü kaybetti tamam reyting alman gerekiyor dizi devam etsin diye fakat tarihlerde bu kadar oynanmazki kardeşim yanlış işler tarihin kahramanlarını hayin gibi göstermek yanlış ki bundan bir sürü var bu dizide hani köse mihal hani Turgut bey hani Akçakoca hani dursun fakı gibi gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek dehşeti kameralarda!
Bakan Şimşek açıkladı: 3 kalemde vergi artışı düşünmüyoruz