Emanet 757.bölüm fragmanı: Nana, Poyraz'a gözü gibi bakıyor! Büyük itiraf geldi

Emanet 757.bölüm fragmanında Nana, hasta olan Poyraz'ın ateşini ölçerken Poyraz'ın gözü hep ondandır. Hasta yatağında sayıklayan Poyraz, Nana'ya onu sevdiğini söyler. Poyraz'ın ateşi hastalığından mı yoksa aşkından mı yükseldi?

GİRİŞ 09.09.2024 12:39 GÜNCELLEME 09.09.2024 12:39

Emanet 757.bölümde Nana, kayınvalidesinin gözüne girmeyi başarmıştır. Bunu gören Poyraz, Nana'ya kendisi başta olmak üzere herkesin kalbini kazandığını söyler. Bunu duyan Nana ise çok mutlu olur. Öte yandan Poyraz'ın abisi Cansel'i evden kovar. Cansel'in gitmesiyle birlikte artık Poyraz ve ailesini huzur dolu günler mi bekliyor?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
NASA'nın Ege'de uzay üssü kurduğu ortaya çıktı! Lazer iletişim köprüsü geliştirecek...
AK Parti'nin MYK toplantısı sona erdi! Ömer Çelik'ten sivil anayasa açıklaması