Teşkilat dizisine Leyla ile Mecnun’dan yankı uyandıracak transfer! Makinist olacak

Leyla ile Mecnun başta olmak üzere Ufak Tefek Cinayetler, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kurt Seyit ve Şura, Avlu, Menajerimi Ara, Aile, Kül Masalı gibi projelerde yer alan Ushan Çakır, Teşkilat dizisiyle el sıkıştı.

Teşkilat dizisine Leyla ile Mecnun’dan yankı uyandıracak transfer! Makinist olacak
Teşkilat dizisine Leyla ile Mecnun’dan yankı uyandıracak transfer! Makinist olacak
GİRİŞ 16.09.2024 12:36 GÜNCELLEME 16.09.2024 12:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Leyla ile Mecnun dizisinin hafızalara kazınan ismi Ushan Çakır’ın yeni adresi netlik kazandı. Üstlendiği  ‘Arda’ karakteriyle çok geniş bir hayran kitlesine kavuşan Ushan Çakır, Teşkilat projesiyle anlaşma sağladı.

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’ye Kuruluş Osman’dan dev transfer! Lüzinyanlı Guy olduKudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’ye Kuruluş Osman’dan dev transfer! Lüzinyanlı Guy oldu

Son olarak TRT1’in Vernant Yapım imzalı Kül Masalı dizisiyle kameralar karşısına geçen Ushan Çakır’ın Teşkilat’taki rolü hayranlarını şaşırttı. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen ve her bölümü ayrı heyecana sahne olan Teşkilat dizisinde ‘’Makinist’’ karakterini üstlenecek.

Ushan Çakır, 5.sezonuyla ekran başındakilere nefes kesen dakikalar yaşatacak olan Teşkilat’ta, oldukça acımasız bir kadın olan Kate’in sağ kolunu oynamaya hazırlanıyor. Teşkilat Senaryo Ekibi’nin senaryosunu kaleme aldığı ve Burak Arlıel’in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Tims&B Productions imzalı Teşkilat'ta yeni sezonda izleyenleri büyük sürprizler bekliyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Erkan 4 gün önce Şikayet Et
    Bir dizinin başrol oyuncuları bu kadar değiştirilmez arkadaş güzelim diziyi kendi elleri ile bitirecekler nerede ilk 3 sezon eski teşkilat nerede şimdiki teşkilat
    Cevapla
  • Türkmen 5 gün önce Şikayet Et
    dizi cizgi roman oldu
    Cevapla
  • Türkmen 5 gün önce Şikayet Et
    dizi cizgi roman oldu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Elazığ’ın bu köyünde vatandaşlar yağmurlu havada dışarı çıkmaya korkuyor
Türk Telekom'un ikinci çeyrek konsolide gelirleri yüzde 4,4 arttı!