Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’ye Kuruluş Osman’dan dev transfer! Lüzinyanlı Guy oldu

Kuruluş Osman’la yollarını ayıran Berk Erçel, TRT1’in izlenme rekorları kıran dizisi Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisinden gelen teklifi kabul etti.

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’ye Kuruluş Osman’dan dev transfer! Lüzinyanlı Guy oldu
Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi’ye Kuruluş Osman’dan dev transfer! Lüzinyanlı Guy oldu
GİRİŞ 11.09.2024 13:07 GÜNCELLEME 11.09.2024 13:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ATV’nin büyük beğeni toplayan dizisi Kuruluş Osman’da ‘Konur Bey’ karakteriyle yıldızı parlayan Berk Erçer’in yeni adresi belli oldu. Vezir Alemşah’ın adamı ve Koyunhisar Kalesi’nin beyi rolünün ardından TRT1’in Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi projesine evet dedi.

Teşkilat dizisine Leyla ile Mecnun’dan yankı uyandıracak transfer! Makinist olacakTeşkilat dizisine Leyla ile Mecnun’dan yankı uyandıracak transfer! Makinist olacak

Verdiği aranın ardından tercihini tekrardan dönem dizisinden yana kullanan Berk Erçel, TRT1’in aksiyon ve gerilim dolu projesi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’de ‘Lüzinyanlı Guy’ karakteriyle ekranlara bomba gibi dönüyor.

Lüzinyanlı Guy ya da Guy de Lusignan, Evlilik yoluyla bir Haçlı devleti olan Kudüs Krallığı’nın başına geçen, Selahaddin Eyyübi’nin ordularıyla yaptığı Hıttin Savaşı’nı kaybederek Kudüs’ün Haçlıların elinden çıkarak tekrar Eyyubilerin eline geçmesine neden olan bir Fransız Haçlı şövalyesidir.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’yle imzaları atan Berk Erçel, oyunculuk kariyerinde Destan, Mehmetçik Kutlu Zafer, Poyraz Karayel, Kurt Seyit ve Şura, Medcezir ve Doktorlar gibi projelerde kameralar karşısına geçmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • İsimsiz 5 gün önce Şikayet Et
    Yahu dizide gerçekte olan kim varsa ayrılıyor, koskoca Osman Gazi kendi hayal dünyasında uydurduğu karakterlere kaldı, samsa çavuşu gitti, köse mihal gitti, Aydoğdu bey gitti, dursun fakih gitti, akça koca zaten hiç gelmedi dizide en azından konur Alp var tarihten dedik o da gitti. Kendi kafasına göre uydurduğu boran cerkutay gibi karakterlerle devamm!!!
    Cevapla
  • Osman 5 gün önce Şikayet Et
    Adam adam
    Cevapla
  • Melek 5 gün önce Şikayet Et
    Biz seviyoruz her rol yakışır bence
    Cevapla
  • 68... 5 gün önce Şikayet Et
    Kılıçla Adam doğramaktan Selahaddin Eyyubi'nin gerçek karekterini ortaya çıkartamadınız.
    Cevapla
  • MEHMET 5 gün önce Şikayet Et
    orrhana geldik elhamdülillah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Küfürbaz Kayserilioğlu aynı kafada devam! 'Kimseden özür dilemiyorum'
Türkiye'de yeni kabus: 601 kişi öldü