Kuruluş Osman'a Uyanış Büyük Selçuklu'dan flaş transfer! Livya'ydı, Altunay olacak

TRT1'in unutulmaz projesi Uyanış Büyük Selçuklu ile yıldızı parlayan Buçe Buse Kahraman, Kuruluş Osman dizisinin 5.sezonunu renklendirmeye geliyor.

Kuruluş Osman'a Uyanış Büyük Selçuklu'dan flaş transfer! Livya'ydı, Altunay olacak
Kuruluş Osman'a Uyanış Büyük Selçuklu'dan flaş transfer! Livya'ydı, Altunay olacak
GİRİŞ 12.09.2024 11:07 GÜNCELLEME 12.09.2024 11:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Her sezon olduğu gibi bu sezonda da izleyenlere benzersiz dakikalar yaşatacak olan Kuruluş Osman ailesine bir üye daha katıldı. TRT1'in akıllara kazınan dizisi Uyanış Büyük Selçuklu'da 'Livya' karakteriyle ekran önüne çıkan Buçe Buse Kahraman, Kuruluş Osman'a geliyor.

Son olarak Yalı Çapkını projesinde üstlendiği 'Pelin' karakteriyle çok geniş bir kitlenin yakından tanıdığı bir isim haline gelen Buçe Buse Kahraman'ın Kuruluş Osman'daki rolü belli oldu.

Kahraman, Mehmet Bozdağ'ın hem proje tasarımcısı hem yapımcısı olduğu Kuruluş Osman'da 'Altunay Hatun' karakterini üstlenmeye hazırlanıyor. Burada Keçili Şah Beyliği’nin ustaca at binen ve kılıç kullanan hatunu rolüyle izleyici kitlesini ağırlayacak.

Kuruluş Osman'ın 5.sezonunda kameralar karşısına geçecek olan Buçe Buse Kahraman, oyunculuk kariyerinde Çarpışma, Yasak Elma, Uyanış Büyük Selçuklu, Baş Belası, Ben Gri, Yalı Çapkını, Biz Kimden Kaçıyorduk Anne, ve Kötü Çocuk gibi projelerde yer almıştı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Dr.özcan 4 gün önce Şikayet Et
    burak çivitten osman olmaz,gerçekten yalnız onun için izlemeyi bıraktım,burak gitmeden kim gelse bu iş olmaz Osman dediğin adam yalnızca Cihan ünal gibi adamlardan olur
    Cevapla
  • Cengizhan 5 gün önce Şikayet Et
    Para basmaya geliyor servetine servet katar millet pirim vermesin
    Cevapla
  • 5 gün önce Şikayet Et
    Fikirsiz fikrim Osman’ı kıskanmış sanırım izlenmez demesine rağmen demekki izlemeye devam ettiği diziyi takip ettiği anlaşılıyor beğenmiyorsan bir sürü kanal var onları izle seni zorlayan yok
    Cevapla
  • Özkan 5 gün önce Şikayet Et
    Tarihte olmayan karakterleri diziye katın dizide olmayan karakterleri diziye alın. Keşke 3. Sezonda bitirseydiniz.
    Cevapla
  • serkans 5 gün önce Şikayet Et
    flaş transfer bu mu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Lübnan'daki cihazların patlatılmasıyla ilgili açıklama
İsyan ettiren tarife! 45 bin lira isteyen var