Nefes 48.bölüm fragmanı: Ujala, anne oluyor! Kiran, bedelini ödeyecek mi?

Nefes 48.bölüm fragmanında Süheyb, baba olacağı haberini anne ve babasına bizzat kendisi verir. Ujala, anne olmanın heyecanı içindeyken Kiran ise annesini kaybeder. Kiran, yaptıklarının bedelini mi ödüyor?

GİRİŞ 12.09.2024 11:34 GÜNCELLEME 12.09.2024 11:34

Nefes 48.bölümde Ujala, kahvaltıya inemeyecek kadar yorgundur. Ailesi, Ujala'nın üzüntüden dolayı kendini kötü hissettiğini düşünür fakat Süheyb, dede olacaklarını söyleyince çok mutlu olurlar.

Öte yandan Kiran'ın annesi hayatını kaybeder. Kiran'ın abisi ise bu ölümden çok etkilenir ve Zarbab'ın ailesinden tüm olanlar için özür diler. İki aile arasındaki dargınlıklar bitiyor mu?

Birbirine tamamen zıt karakterlere sahip iki genç kızın ilginç öyküsü Siyani, Nefes ismiyle Kanal 7 ekranlarına geliyor. Farklı dünyaların insanları olan Ujala ve Kiran’ın hikayesinin anlatıldığı “Siyani” isimli Pakistan dizisi, “Nefes” adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor.

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes” 9 Temmuz Salı’dan itibaren hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni emekli olacaklara güzel haber! Formül bulundu
Naci Görür canlı yayında uyardı! ‘6-7 büyüklüğünde deprem bekliyoruz’