Her Halimle Sev 71.bölüm fragmanı: Sele mi kapıldı? Suda yüzen elbisesini gördü!

Her Halimle Sev'de, Manav hakkında bazı gerçekleri öğrenen Nityam, Savi'ye ulaşmaya çalışır fakat bir türlü başaramaz. Nityam, şiddetli yağan yağmurda Savi'nin peşine düşer ve onun suda yüzen elbisesini bulur. Savi'ye ne oldu?

GİRİŞ 16.09.2024 10:58 GÜNCELLEME 16.09.2024 10:58

Her Halimle Sev 71.bölümde Nityam, Savi'ye ulaşmaya çalışırken Savi ise kendisine gelen videoyu izleyerek gözyaşlarına boğulur. Nityam, Savi'ye bir sesli mesaj bırakır. Savi bu mesajı geç de olsa görür ve Nityam ile buluşmaya karar verir. Bardaktan boşanırcasına yağan yağmurda buluşmaya giden Nityam, Savi'nin yanına vardığında suda yüzen elbisesini görür. Savi boğuldu mu?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İkinci siber saldırıda ABD uçağı detayı! Abdullah Ağar açıkladı
Türkiye'nin hamlesi PKK'yı kilitledi! Mustafa Karasu: ABD de önleyemez!