Benim Masalım 11.bölüm fragmanı: Mahua ve Şambu arasında aşk mı doğuyor?

Benim Masalım 11.bölüm fragmanında Mahua'nın ablası, dans yarışmasını kaybetmesi için ona tuzak kurar. Elbisesinin açılması için ipini kesen ablası, umduğunu bulamaz çünkü Şambu, Mahua'yı kollarına alır. Mahua ve Şambu arasında aşk mı doğuyor?

GİRİŞ 16.09.2024 11:32 GÜNCELLEME 16.09.2024 11:32

Benim Masalım 11.bölümde, dans yarışmasının kazananı yengeden bir istekte bulunabilecek ve törenleri başlatma onuruna sahip olabilecektir. Mahua ve ablası yarışma için iki rakip olur ancak ablası Mahua'nın elbisesinin ipini keserek ona tuzak kurar. Mahua dans ederken Şambu onu kollarına alır. Şambu, Mahua'yı zor durumdan kurtararak ablasının oyununu boşa çıkarır.

Kanal 7’den yeni bir Hint dizisi daha geliyor. “Nath – Zewar Ya Zanjeer” isimli Hint dizisi, “Benim Masalım” adıyla dizi severlerle buluşacak. Mahua isimli genç ve zeki bir kızın acımasız geleneklere karşı mücadelesi ve beklenmedik bir evlilikle başka bir dünyaya açılan hikayesi “Benim Masalım”, Kanal 7 ekranlarına taşınıyor.

Acımasız geleneklere sahip bir toplumda sıkışıp kalmış genç bir kızın hikayesi “Benim Masalım” her gün 21:20’de Kanal 7’de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3 dakika yetti! Ferdi Kadıoğlu ilk golünü attı
Gözlerini kaybeden Lübnan vatandaşları görüntülendi! İran detayına dikkat