Gelin 39.bölüm fragmanı: Cihan, aşkını itiraf mı ediyor? Konuşma vakti geldi!

Gelin'de Cihan, artık Hançer'le konuşma vakti geldiğini söyleyerek onu yemeğe çıkarmaya karar verir. Hançer ise yemeğe çıkacaklarını öğrenince gözlerinin içi parlar. Peki Cihan, aşkını itiraf edecek mi?

GİRİŞ 16.09.2024 11:40 GÜNCELLEME 16.09.2024 11:40

Gelin 39.bölümde Cihan, artık Beyza'nın konakta kalamayacağını söyleyerek ondan konağı terk etmesini ister. Neye uğradığını şaşıran Beyza'ya Mukadder Hanım arka çıkmaya çalışır. Cihan ise Beyza'yı göndermekte kararlıdır. Öte yandan Hançer'le yeni bir sayfa açmak isteyen Cihan, onunla konuşma vakti geldiğini söyler. Cihan, Hançer'i sevdiğini itiraf edecek mi?

Cihan ve Hançer’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Kanal 7’nin çok sevilen dizisi Gelin, yeni sezonda da adından çokça söz ettirecek. Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin 2.Sezon, hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Filistin'in teklifi BM'de kabul edildi! İsrail'e kötü haber
ABD Alaska'ya asker gönderiyor