Teşkilat dizisine Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Gabriel’i geliyor! Mafya olacak

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi, Ben Bu Cihana Sığmazam ve Savaşçı gibi izlenme rekorları kıran projelerde yer alan Murat Han, Teşkilat’ın mafya babası ‘’Hamdi’’ olarak kameralar karşısına geçecek.

Teşkilat dizisine Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Gabriel’i geliyor! Mafya olacak
Teşkilat dizisine Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Gabriel’i geliyor! Mafya olacak
GİRİŞ 19.09.2024 09:06 GÜNCELLEME 19.09.2024 11:00

Son olarak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde ‘’Kayhan Serasker/Tura’’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Murat Han’ın yeni adresi belli oldu. 5.sezonuyla TRT1’de heyecan fırtınası estirecek olan Teşkilat dizisinde mafya babası olarak ekranların tozunu atmaya hazırlanıyor.

Gönül Dağı dizisinden Kirli Sepeti’ne beklenmedik transfer! Şok kararla ayrılmıştıGönül Dağı dizisinden Kirli Sepeti’ne beklenmedik transfer! Şok kararla ayrılmıştı

Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Yunus Emre Yıldırımer ve Serdar Yeğin gibi birbirinden iddialı isimlerin başrollerini üstlendiği Teşkilat dizisinin yeni transfer Murat Han’ın yeni rolü büyük ses getirdi. Ülkemizde ilk oyunculuk tecrübesini 2007’de Vazgeç Gönlüm dizisiyle kazanan Murat Han, her Pazar akşamı yayınlanan Teşkilat’ta ‘Hamdi’ karakteriyle dizi severleri ekrana kilitleyecek.

Bilindiği üzere Murat Han oyunculuk kariyerinde Vazgeç Gönlüm, Mutluluk, Vicdan, Hesaplaşma, Eve Düşen Yıldırım, Sana Bir Sır Vereceğim, Evlat Kokusu, Savaşçı, Akif, Yalnız Kurt, Prestij Meselesi, Aybüke: Öğretmen Oldum Ben, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi ve Ben Bu Cihana Sığmazam gibi yapımlarda boy göstermişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret
Lübnan’da patlayan telsizlerin Japon üreticisinden açıklama: 10 yıl önce üretimi durdu