Bahar 2.sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın devi geliyor! Yeni rolü olay oldu

Uzun yıllar önce rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ‘İzzet’ karakteriyle fırtınalar estiren Nizam Namidar, Bahar dizisinin 2.sezonunda kameralar karşısına geçecek.

Bahar 2.sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın devi geliyor! Yeni rolü olay oldu
Bahar 2.sezonda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın devi geliyor! Yeni rolü olay oldu
GİRİŞ 25.09.2024 09:10 GÜNCELLEME 25.09.2024 11:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2018’de Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır düşmanı ve Ateş ile Tuncay’ın ortağı rolüyle isminden geniş kitlelere bahsettiren Nizam Namidar’ın yeni adresi belli oldu.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilen ve 24 Eylül tarihinde Show TV ekranlarında 2.sezonuyla ekrana gelecek olan Bahar’ın yeni transferi Nizam Namidar’ın hangi rolü oynayacağı ortaya çıktı.

Teşkilat'a Kadın dizisinden çok konuşulacak transfer! Mafya babasının eşi olacakTeşkilat'a Kadın dizisinden çok konuşulacak transfer! Mafya babasının eşi olacak

Yapımcılığını Asena Bülbüloğlu’nun ve senaristliğini ise Ayça Üzüm’ün üstlendiği Bahar dizisiyle imzaları atan Nizam Namidar, ‘Rıza’ karakteriyle farklı bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor.

Bilindiği üzere Nizam Namidar, oyunculuk kariyerinde Sakla Beni, Aile, Benim Adım Melek, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 8.Gün, İsimsizler, AdaleTT, Kara Tahta, Bandırma Füze Kulübü gibi projelerde izleyici kitlesinin karşısına geçmişti.

Bahar dizisiyle el sıkışan Nizam Namidar son olarak Uraz Kaygılaroğlu ile Cemre Baysel'in başrollerinde yer aldığı OGM Pictures imzalı Sakla Beni dizisinde dizi severleri ekran başına kilitlemişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ankaralı 1 saat önce Şikayet Et
    illa her dizide eşkiya terörist görmek zorundamıyız bıktık artık kendiniz seyredin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Davos’ta “One minute” çekti, New York’ta adını koydu, “Kalleş”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zelenskiy ile görüştü