Kurtlar Vadisi Pusu’dan Kara Ağaç Destanı’na flaş transfer! Ortalığı kasıp kavuracak

Kurtlar Vadisi Pusu başta olmak üzere Kuruluş Osman, Destan, Kırgın Çiçekler, Nöbet, Küçük Sırlar, Ustura Kemal, Doludizgin Yıllar ve Hatırla Sevgili gibi yapımlarda rol alan İpek Karapınar, Kara Ağaç Destanı’yla anlaştı.

Kurtlar Vadisi Pusu’dan Kara Ağaç Destanı’na flaş transfer! Ortalığı kasıp kavuracak
Kurtlar Vadisi Pusu’dan Kara Ağaç Destanı’na flaş transfer! Ortalığı kasıp kavuracak
GİRİŞ 20.09.2024 11:07 GÜNCELLEME 20.09.2024 11:07

2009 – 2010 arasında reyting rekorları kıran Kurtlar Vadisi Pusu’daki performansıyla hafızalarda kalıcı bir iz bırakan İpek Karapınar, sürpriz bir projeyle ekranlara dönüş yapıyor. Üstlendiği ‘Funda İlmen’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan İpek Karapınar, TRT1’de her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kara Ağaç Destanı’yla el sıkıştı.

Teşkilat dizisine Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Gabriel’i geliyor! Mafya olacakTeşkilat dizisine Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Gabriel’i geliyor! Mafya olacak

Son olarak ATV’nin nefes kesen projesi Kuruluş Osman’da rol aldığı ‘Frigg’ karakteriyle adından söz ettiren İpek Karapınar’ın Kara Ağaç Destanı’ndaki rolü belli oldu. Karapınar, çekimleri Kayseri'nin Yeşilhisar ilçesinde ve Soğanlı Vadisi’nde gerçekleştirilen Kara Ağaç Destanı dizisinde 'Kumru' karakteriyle olayların seyrini değiştirmeye hazırlanıyor.

Mehmed Fetihler Sultanı 2.sezonda peş peşe transfer! Bomba isimler TRT1'e geliyorMehmed Fetihler Sultanı 2.sezonda peş peşe transfer! Bomba isimler TRT1'e geliyor

Mustafa Becit ve Selman Kılıçaslan'ın senaryosunu kaleme aldığı Motto Yapım imzalı Kara Ağaç Destanı dizisinde geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda da heyecan ve gerilimin ardı arkası kesilmeyecek. Hasan Karul'un yapımcılığını üstlendiği Kara Ağaç Destanı projesinin başrollerini ise Olgun Şimşek, Emre Kıvılcım, Meltem Akçöl, Özlem Conker ve Merih Öztürk gibi birbirinden iddialı isimler paylaşıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den Hamas'a Sinvar teklifi: Çıkış sözü
TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret