Gelin 43.bölüm fragmanı: Omzunda teselli buldu! Abisine tekrar kavuşabilecek mi?

Gelin 43.bölüm fragmanında Hançer, abisinin ameliyata alınmasının ardından kendisini suçlamaya başlar. Onu ameliyata kendisi zorladığını söyleyen Hançer, Cihan'ın omzunda teselli bulur. Hançer abisine tekrar kavuşabilecek mi?

GİRİŞ 20.09.2024 12:38 GÜNCELLEME 20.09.2024 12:38

Gelin 43.bölümde Hançer'in abisi, Cihan'dan kardeşine iyi bakması için söz ister. Cihan ise Hançer'i çok sevdiğini ve asla onu bırakmayacağını söyler. Hançer, abisi ameliyata girerken çok endişelenir. Cihan, Hançer'e sarılarak onu teselli eder. Hançer ise Cihan'ın varlığıyla kendini güvende hisseder. Cihan sevgisini ispatladı mı?

Cihan ve Hançer’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Kanal 7’nin çok sevilen dizisi Gelin, yeni sezonda da adından çokça söz ettirecek. Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin 2.Sezon, hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'in son hali şaşırttı!
Mossad'ın şeytani planı: 2 yıl önce başladı - Gazete manşetleri