Emanet 763.bölüm fragmanı: Poyraz eilesinden ödün vermiyor! Borcunu nasıl ödeyecek?

Emanet 763.bölüm fragmanında, Atakan'ın adamlarından birisi Cennet anneyi arayarak borç ödenmezse evlerini ellerinden alacaklarını söyler. Bunu duyan Poyraz, kapıya kadar gelen adamı yumruklar. Ailesini canı pahasına koruyan Poyraz, borcunu nasıl ödeyecek?

Emanet 763.bölüm fragmanı: Poyraz eilesinden ödün vermiyor! Borcunu nasıl ödeyecek?
Emanet 763.bölüm fragmanı: Poyraz eilesinden ödün vermiyor! Borcunu nasıl ödeyecek?
GİRİŞ 22.09.2024 11:43 GÜNCELLEME 22.09.2024 11:45

Emanet 763.bölümde Nana, Poyraz'a gizli gizli eldiven örerken yakalanır. Poyraz, Nana'nın onu düşündüğünü görünce çok mutlu olur. Öte yandan Poyraz'ın bir türlü paçasını kurtaramadığı Atakan, Cennet anneyi arayarak evlerini almakla tehdit eder. Bunu duyan Poyraz öfkeden deliye döner ve kapıya gelen adamı bir güzel pataklar. Poyraz, ailesini Atakan'dan uzak tutabilecek mi?

Kanal 7 ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Emanet dördüncü sezonuyla seyircileri ekran başına kilitliyor. Yaşadıkları büyük felaketin ardından kendilerini büyük bir bilinmezin içinde bulan Nana ve Yusuf’un yeni hayatı Emanet heyecan dolu anlara sahne oluyor.

Yaman’ın ölümünden sonra birbirlerine sığınan Yusuf ve Nana’nın yeni hayatı Poyraz’la kesişiyor. Felaketlerin ardından birbirine sığınan Nana ve Poyraz’un hikayesi Emanet hafta sonu 21:30’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lübnan'dan İsrail açıklaması: Dünyaya çağrı yapıldı
Siyonistlerden mücahitlere şeytani tuzak! İşgalcilere peş peşe darbe