Mehmed Fetihler Sultanı tanıtım filmi çekimine yoğun ilgi! Herkes o görüntüleri konuşuyor

TRT1 ekranlarında yayınlanan Mehmed: Fetihler Sultanı dizisinin yeni sezon tanıtımı Taksim Meydanı’nda Yeniçeri kostümü giyen oyuncular tarafından yapıldı.

GİRİŞ 23.09.2024 12:07 GÜNCELLEME 23.09.2024 12:07

Mehmed Fetihler Sultanı dizisi için yeniçeri kostümü giyen oyuncuların padişahın fermanını okuduğu anlar yerli ve yabancı turistler tarafından büyük ilgi gördü.

Yarın akşam yeni sezonuyla seyirciyle buluşacak ’Mehmed: Fetihler Sultanı’ dizisinin tanıtımı Taksim Meydanı’nda yapıldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve Osmanlı İmparatorluğunun önemli hükümdarlarından biri olan Fatih Sultan Mehmed’in hayatına odaklanan dizinin sıra dışı tanıtımı dikkat çekti. Yeniçeri kostümü giyen oyuncular dizinin konseptine uygun olarak Padişah’ın fermanını okudu.

Mehmed Fetihler Sultanı dizisinin yeni sezon tanıtımı, yerli ve yabancı turistler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İstiklal Caddesi’nde de gezen dizi ekibini görenler, telefonlarıyla o anları kayda aldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
En fazla altın tüketen ülke açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?
'Kampanya bombardımanı geliyor' deyip tarih verdi! Uzman isimden sürpriz otomobil yorumu..