Gelin 44.bölüm fragmanı: Cihan körkütük aşık! Gözlerini Hançer'den alamıyor

Gelin 44.bölüm fragmanında Hançer ve Cihan aşkı giderek büyümektedir. Hançer, bazı şeylerin çözümünün konuşarak değil, yaşayarak, görerek olduğunu söyler ve bu aşkı sonuna kadar yaşamak istediğini belli eder. Cihan ise gözlerini Hançer'den alamaz.

GİRİŞ 23.09.2024 12:28 GÜNCELLEME 23.09.2024 12:28

Gelin 44.bölümde Mukadder, torunu Mine'yi annesinden ayırarak yerini sadece Beyza'nın bildiği bir yere gönderir. Sinem ise kızını görmek için önce Mukadder'e sonra da Beyza'ya gözyaşları içinde feryat eder.

Beyza ise Hançer'le görüştüğü için kızının yerini öğrenemeyeceğini söyler. Öte yandan Cihan, yemeğe götürdüğü eşi Hançer'den gözlerini alamaz. Hançer ve Cihan için mutluluk zamanı mı?

Cihan ve Hançer’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Kanal 7’nin çok sevilen dizisi Gelin, yeni sezonda da adından çokça söz ettirecek. Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin 2.Sezon, hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bu kavga burada bitmez
Yıl sonuna kadar 30 bin köy evinin hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor