Nefes 57.bölüm fragmanı: Sahtekar kocadan büyük tuzak! Emellerine ulaşıyor mu?

Nefes 57.bölüm fragmanında Kiran, eşinin sözünü dinler ve kasadan takıları alıp eve getirirken yolda kapkaça uğrar. Çok üzülen Kiran'a ilaçlı çay ikram eden sahtekar koca, emellerine ulaşıyor mu?

GİRİŞ 25.09.2024 11:35 GÜNCELLEME 25.09.2024 11:35

Nefes 57.bölümde Ujala, Ayşe'ye çok iyisi birisi olduğunu ve sabretmesi gerektiğini söyler. Öte yandan, Kiran'ın kocası ve çetesi kirli planlarını adım adım uygular. Sahtekar koca, önce kapkaççı ile anlaşıp Kiran'ın takılarını çaldırır sonra da ona ilaçlı çay verir. Kiran, oynanan oyunu fark edebilecek mi?

Birbirine tamamen zıt karakterlere sahip iki genç kızın ilginç öyküsü Siyani, Nefes ismiyle Kanal 7 ekranlarına geliyor. Farklı dünyaların insanları olan Ujala ve Kiran’ın hikayesinin anlatıldığı “Siyani” isimli Pakistan dizisi, “Nefes” adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor.

Hayallerin savaştığı bu hikayede iyilik mi yoksa kötülük mü kazanacak? “Nefes” 9 Temmuz Salı’dan itibaren hafta içi her gün 14:15'te Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyaca ünlü ekonomistten Türkiye açıklaması! '2026 yılına kadar rekor kıracak'
Gram altın ilk kez bu rakama satılıyor! Tabelayı görenler şaşırdı