Gelin 46.bölüm fragmanı: Mine’nin başı belada mı? Canı tehlike altına giriyor!

Gelin 46.bölüm fragmanında Sinem, gözyaşları içinde kızına kavuşacağı günü beklerken, Mine'nin baş ucunda bir kişi belirir. Adamı gören Mine çığlık atar ve adam oradan uzaklaşır. Mine'nin odasına kadar giren şahıs kimdi?

GİRİŞ 25.09.2024 12:06 GÜNCELLEME 25.09.2024 12:06

Gelin 46.bölümde Sinem, kızı Mine'nin hasretiyle yanarken Mine gözlerini açtığında hiç tanımadığı birisini karşısında görür. Korkudan çığlık atan Mine, adamı kaçırmayı başarır fakat Mine'nin canı tehlikededir. Öte yandan Hançer, kayıtsız şartsız güvendiğini ve içinin çok rahat olduğunu söyler. Hançer bu sözleri kime söyledi?

Cihan ve Hançer’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Kanal 7’nin çok sevilen dizisi Gelin, yeni sezonda da adından çokça söz ettirecek. Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin 2.Sezon, hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beş yıl boyunca susuz yaşayabiliyor! İşte su içmeden en fazla yaşayabilen hayvanlar...
Davos’ta “One minute” çekti, New York’ta adını koydu, “Kalleş”