Gelin 47.bölüm fragmanı: Cihan dondu kaldı! Mukadder'in saltanatı bitiyor mu?

Gelin 47.bölüm fragmanında, Cihan yolculuğa çıkmadan önce Hançer'in heyecan ve mutluluk dolu öpücüğünü alınca donup kalır. Hançer ise utanmış bir şekilde eve döner. Cihan'ın bakışları ise her şeyi anlatıyordur.

GİRİŞ 26.09.2024 12:04 GÜNCELLEME 26.09.2024 12:04

Gelin 47.bölümde Sinem, Mukadder'in dayatmalarına isyan bayrağını çeker. Bir daha kızını alması halinde tüm gemileri yakacağını söyleyen Sinem'in resti karşısında Mukadder sessiz kalmayı tercih eder. Elinden tüm iplerin kaydığını söyleyen Mukadder'in saltanatı bitiyor mu?

Cihan ve Hançer’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Kanal 7’nin çok sevilen dizisi Gelin, yeni sezonda da adından çokça söz ettirecek. Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin 2.Sezon, hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de Avrupa şöleni! Fenerbahçe, Avrupa'ya galibiyetle başladı
En düşük emekli maaşında enflasyon tahminleri