Her Halimle Sev 82.bölüm fragmanı: Kaza geçiren Nityam kurtulabilecek mi? Tuzak kurdu!

Her Halimle Sev 82.bölüm fragmanında Kayınvalide, Sonam'ın burun kıvırdığı bilezikleri fırsata çevirip Savi'ye takar. Savi ise bu bilezikleri elektrikli taksi projesinde kullanması için Nityam'a verir. Nityam ise Sonam'ın kurduğu tuzak sonucu kaza geçirir.

GİRİŞ 27.09.2024 12:28 GÜNCELLEME 27.09.2024 12:28

Her Halimle Sev 82.bölümde, Savi'nin kaynanasının verdiği bilezikleri Nityam'a vermesi ve ona destek çıkması, Sonam'ı deliye döndürür. Hemen yeni bir tuzak kuran Sonam, Nityam'ın başına direk düşmesine neden olur. Direğin altında kalan Nityam kurtulabilecek mi?

Yayınlandığı dönemde Hindistan’da oldukça geniş bir hayran kitlesine ulaşan Saavi Ki Savaari dizisi, Her Halimle Sev adıyla Kanal 7 izleyicisiyle buluşuyor. Mücadeleci genç bir kız ile başarılı bir iş adamı olan Nityam’ın yürek ısıtan hikayesi Her Halimle Sev, hafta içi her gün 16:00’da Kanal 7’de!

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Avrupa'daki ölümlerin ardından uzman isim 'Türkiye için telaşa gerek yok' diyerek duyurdu!
Kredi kartı ve kredi borcu olanlar dikkat! 60 aya kadar yapılandırmanın ayrıntıları