Rüzgarlı Tepe 2.sezonuyla geliyor! Geçmişin sırları kara bulut gibi üzerlerine çökecek

Aşkın geçmişteki yaşanan karanlık olaylarla sınandığı Rüzgarlı Tepe ikinci sezonuyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Birbirlerine tutku dolu bir aşkla bağlı olan Zeynep ve Halil’in sınavı Rüzgarlı Tepe’nin ikinci sezonunda izleyicileri ekrana kilitlemeye geliyor.

GİRİŞ 30.09.2024 13:53 GÜNCELLEME 30.09.2024 13:53

Ekranların büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Rüzgarlı Tepe heyecan dolu yeni bölümlerle ikinci sezona merhaba diyor. Zeynep ve Halil’in masalsı aşkı dolu dizgin devam ederken, geçmişin karanlık sırları kara bir bulut gibi üzerlerine çöker.

Halil, tam da Zeynep’ine kavuştuğunu düşünürken Zeynep’in yüreğine hançer gibi saplanan sözleri onu paramparça eder. Halil’in intikam amacıyla hayatına girmiş olduğunu öğrenen Zeynep, aşkını kalbine gömer ve artık onunla olamayacağını söyler.

Genç aşıkların kalplerindeki rüzgar, yerini önüne kattığını darmadağın edecek bir fırtınaya bırakır. Halil’in her şeye meydan okuyan aşkı, sevdiği kadından vazgeçmemesini sağlasa da, birbirlerine attıkları her adım, aşklarının sınandığı bir savaş meydanına döner.

Zeynep başından beri Halil’in sakladığı sırrı biliyor muydu yoksa çantasına koyulan nottan mı öğrendi? Şimdi intikam sırası Zeynep’te mi?

Aşk, intikam hırsına yenilecek mi? Rüzgarlı Tepe soluk soluğa izlenecek yepyeni bölümleriyle 30 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 21:20’de Kanal 7’de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
KARGU İHA zırh delici harp başlığıyla hedefi tam isabetle vurdu
Ekonomi üzerindeki sis bulutları dağılırken…