Gelin 49.bölüm fragmanı: Beyza taşkınlık çıkardı! Ortalığı karıştıracak sözler söylüyor

Gelin 49.bölüm fragmanında Cihan ve Hançer, katıldıkları davette hiç beklemedikleri bir hareketle karşılaşır. Beyza, tüm basın mensupları önünde Cihan'ın eski karısı olduğunu ve onun başına bela olacağını söyleyerek tehdit eder. Beyza ne planlıyor?

GİRİŞ 30.09.2024 14:24 GÜNCELLEME 30.09.2024 14:24

Gelin 49.bölümde, Hançer ve Cihan, giderek çok tatlı bir çift olurlar ancak bu durumu hazmedemeyen Beyza, katıldığı davette ortalığı karıştıracak sözler söyler. Cihan'ın eski karısı olduğunu ve onun yeni belası olduğunu söyler. Birbirlerine gözlerini diken Hançer ve Beyza arasında yeni bir savaş mı başlıyor?

Cihan ve Hançer’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Kanal 7’nin çok sevilen dizisi Gelin, yeni sezonda da adından çokça söz ettirecek. Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin 2.Sezon, hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beklenen karar geldi! Paralar araç sahiplerine iade edilecek
İran'dan umudu kestiler! İhanet suçlaması