Kuruluş Osman 165.bölüm fragmanı: Osman Bey’in büyük kavgası! Türk beylerinden biat istiyor

ATV ekranında yayınlanan beş sezonunda reytinglerin zirvesinden inmeyen ve seyirciden büyük ilgi gören Kuruluş Osman, 6.sezonuna 2 Ekim Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek 165.bölümüyle başlıyor.

Kuruluş Osman 165.bölüm fragmanı: Osman Bey’in büyük kavgası! Türk beylerinden biat istiyor
Kuruluş Osman 165.bölüm fragmanı: Osman Bey’in büyük kavgası! Türk beylerinden biat istiyor
GİRİŞ 01.10.2024 13:31 GÜNCELLEME 01.10.2024 13:31

Kuruluş Osman sezon açılışında nefesleri kesmeye hazırlanıyor. Altıncı sezon yayınlanan tanıtımları sosyal medyada on milyonlarca izlenen, Türkiye’yle birlikte dünyanın birçok ülkesinde merakla beklenen Kuruluş Osman tanıtımlarının gördüğü yoğun ilgiyle Türkiye başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde sosyal medya gündemine girdi.

Yayından resmen kaldırılıyor! Now TV'den Kötü Kan dizisi hakkında olay olacak kararYayından resmen kaldırılıyor! Now TV'den Kötü Kan dizisi hakkında olay olacak karar

Yeni hikayesi, yenilenen dünyası-dekorları ve güçlü oyuncu kadrosuyla ‘Kuruluş Osman’ izleyiciyi çok farklı, benzersiz ve efsanevi bir hikayeye davet ediyor.

OSMAN BEY, TÜRK BEYLERİNDEN BİAT İSTİYOR

Devlet olan Osman Bey kendi sancağı altında Türk birliğini sağlayıp uçlardaki nüfuzlu beylikleri kendine tabii kılmak istemektedir. Osman Bey’in toyuna katılmak üzere harekete geçen Bayhan Bey ve ezeli düşmanı Begüm Hatun, Osman Bey’e biat edecekler midir? Osman Bey’in kızı Fatma Hatun’a talip olma niyetlerini açık edecekler midir?

HALİFE’NİN VEZİRİ EMİR ÖMER UÇLAR’DA

Halife hazretlerinin veziri Emir Ömer’in gelişiyle uçlarda büyük bir fırtına kopacaktır. Gelişi sır gibi saklanan Vezir’in neden geldiğini bilmeyen Osman Bey bununla ilgili ne yapmayı düşünmektedir?

KUTSAL EMANETLER ÇALINIYOR?

Vezir Emir Ömer, uçlara gelir gelmez Karesi Bey’e, gizli bir bilgi olarak kutsal emanetlerin çalındığını söyler. Karesi Bey emanetleri kimin çaldığını sorgular. Karesi Bey’in kutsal emanetleri bulmak için ilk hamlesi ne olacaktır? Osman Bey’e buyruğu altına girmeyi teklif eden Karesi Bey, Osman Bey’in cevabı sonrası ne yapacaktır?

KOMUTAN LUCAS’IN OYUNU

Osman Bey’in uçlarda her gecen gün topraklarını büyütmesi sonrası köşeye sıkışan Bizans’ın son umudu Komutan Lucas olmuştur. Kutsal emanetleri elinde tutan Komutan Lucas’ın, adalet ve merhamet söylemleriyle uçlara gelişi büyük yankı uyandırır. Lucas , Türklere karşı büyük bir oyun içindedir.

ORHAN BEY VE HOLOFİRA ARASINDA NELER OLACAK?

Komutan Lucas, Kayı’ları iyi tanıdığını bildiği Holofira’yı yanına çekmek ister. Holofira, Lucas’a ne cevap verecektir? Kader, Holofira ve Orhan Bey’in yollarını tekrar nasıl kesiştirecektir?

ALAEDDİN BEY’İN HAYATI TEHLİKEDE

Öte yandan fütühata devam eden Osman Bey’in, fethetmek için surlarına dayandığı kalede Alaeddin Bey kafes içinde kaleye siper edilmiştir. Osman Bey bu alçakça oyuna karşı şimdi ne yapacaktır?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam tuzağını kurdu, mayınlı bölge İsrailli terörist askerlere mezar oldu
Bu kez hedefte Şam var! Peş peşe patlamalar! Esed rejiminden son dakika duyurusu