Benim Masalım 26.bölüm fragmanı: Tüm sırlar ortaya çıkıyor! Tejo'nun itirafı doğru mu?

Kanal 7'nin sevilen dizisi Benim Masalım 26.bölüm fragmanında tüm gerçekler ortaya çıkıyor. Tejo, Adhiraj ve Şambu’nun kardeş olduklarını söyler. Peki, Tejo doğruyu mu söylüyor?

GİRİŞ 01.10.2024 13:13 GÜNCELLEME 01.10.2024 13:13

Benim Masalım 26.bölümde, tüm sırların ortaya döküldüğü bu bölümde, eve hizmetçi kılığında giren Mahua kendisini ifşa eder. Bilinmezlik dolu bir ilişki içerisinde Şambu, Mahua’ya onu karısı olarak gördüğünü söyler. Öte yandan senelerin intikamını almak isteyen Adhiraj, büyükannesiyle yüzleşir.

Evde dengeler değişirken Tejo bombayı patlatır. Şambu ve Adhiraj’ın ikiz olduklarını söyleyen Tejo, ikinci bomba olarak onların annesi olduğunu da itiraf eder. Peki Tejo doğruyu mu söylüyor?

“Nath – Zewar Ya Zanjeer” isimli Hint dizisi, “Benim Masalım” adıyla dizi severlerle buluşuyor. Mahua isimli genç ve zeki bir kızın acımasız geleneklere karşı mücadelesi ve beklenmedik bir evlilikle başka bir dünyaya açılan hikayesi “Benim Masalım”, Kanal 7 ekranlarına taşınıyor.

Acımasız geleneklere sahip bir toplumda sıkışıp kalmış genç bir kızın hikayesi “Benim Masalım” her gün 21:20’de Kanal 7’de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Devlet 21 milyon 700 bin 644 kişiye maaş ödüyor
Bakan Yumaklı, güvenli gıdada yeni sistemi duyurdu