Rüzgarlı Tepe 132.bölüm fragmanı: Halil’in aşkı Zeynep’i ikna etmeye yetecek mi?

Rüzgarlı Tepe 132.bölüm fragmanında, evlendikten sonra gerçekleri öğrenen Zeynep, intikam ateşiyle tutuşur. Halil’in aşkı ve tutkusu Zeynep’in öfkesini dindirebilecek mi?

GİRİŞ 01.10.2024 15:31 GÜNCELLEME 01.10.2024 15:31

Rüzgarlı Tepe 132.bölümde, gerçekleri öğrenen Zeynep, Halil’in aşkına inanmaz. Kendisiyle sadece intikam için yakınlaştığını düşünür. Kalbi kırılan ve öfke dolu olan Zeynep, Halil’den intikam almak ister.

Halil ne kadar açıklamak istese de Zeynep ona inanmaz. Denizin ortasında başlayan tartışma sonucu kaza ile Halil serin sulara düşer. Halil’in aşkı Zeynep’in kalbini yumuşatabilecek mi?

Aşkın geçmişteki yaşanan karanlık olaylarla sınandığı Rüzgarlı Tepe ikinci sezonuyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Birbirlerine tutku dolu bir aşkla bağlı olan Zeynep ve Halil’in sınavı Rüzgarlı Tepe’nin ikinci sezonunda izleyicileri ekrana kilitlemeye geliyor.

Aşk, intikam hırsına yenilecek mi? Rüzgarlı Tepe soluk soluğa izlenecek yepyeni bölümleriyle hafta içi her gün 21:20’de Kanal 7’de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tır dehşet saçtı! Servise arkadan çarptı trafik altüst oldu
Erdoğan’ın TBMM’ye girişinde dikkat çeken an! CHP’liler şaşırttı, DEM’liler şaşırtmadı