Rüzgarlı Tepe 133.bölüm fragmanı: Aşka paravan engeli! Halil'e engel olabilecek mi?

Rüzgarlı Tepe 133.bölüm fragmanında, Zeynep ve Halil evin içerisinde evcilik oyunu oynarlar. Zeynep aynı odada kalmak zorunda kaldığı Halil ile arasına bir paravan çeker. Bu paravan Halil’in aşkına engel olabilecek mi?

GİRİŞ 02.10.2024 13:13 GÜNCELLEME 02.10.2024 13:13

Rüzgarlı Tepe 133.bölümde Zeynep ve Halil ev içerisinde, aralarındaki büyük sorunlara rağmen evcilik oyunu oynarlar. Babaannesini üzmek istemeyen Zeynep, Halil ile aynı odada uyumak zorunda kalır.

Buna çözüm olarak odaya paravan çekse de Halil’in aşkına bu paravan çok fayda etmez. Halil’in tüm çabalarına rağmen Zeynep’in içi soğumaz. Halil ile ilgili ne varsa bir ateşin harında hepsini yakar. Zeynep’in vazgeçmesine rağmen Halil, aşkının peşinden gitmeye devam eder.

Aşkın geçmişteki yaşanan karanlık olaylarla sınandığı Rüzgarlı Tepe ikinci sezonuyla izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Birbirlerine tutku dolu bir aşkla bağlı olan Zeynep ve Halil’in sınavı Rüzgarlı Tepe’nin ikinci sezonunda izleyicileri ekrana kilitlemeye geliyor.

Aşk, intikam hırsına yenilecek mi? Rüzgarlı Tepe soluk soluğa izlenecek yepyeni bölümleriyle hafta içi her gün 21:20’de Kanal 7’de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli teröristten TRT Muhabirine canlı yayında alçak saldırı
İran, İsrail’i vurmadan az önce Cumhurbaşkanı Erdoğan bize ne söyledi