ABD'den Anadolu medyasına para teklifi

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Anadolu medyasına bazı haberlerin yapılması karşılığında para teklif edildiğini söyledi.

GİRİŞ 05.10.2024 14:29 GÜNCELLEME 05.10.2024 14:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Burhan, Bizi Anadolu medyasından arayanlar oldu. Amerika İstanbul konsolosluğundan bir basın ateşesinin bazı medya kuruluşlarını ziyaret ederek biz size haber gönderelim bu haberleri girin karşılığında para verelim dediklerini söyledi.

TV 100 kanalında Başak Şengül’le Doğru Yorum Programında gazeteci Sinan Burhan bazı medya organlarına sağlanan yabancı sermaye konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Burhan, bu konuyu devlet yetkililerine de ilettiğini, medyaya yönelik yabancı sermaye konusunda ciddi girişler olduğunu söyledi.

Norveç’ten Türkiye’ye LGBT ile ilgili 2 Milyon Avro bir gazeteci örgütüne sermaye girişi olduğunu, LGBT propagandası yapılarak bu paranın resmileştirilmesi, meşrulaştırılması ile  ilgili bir fon olduğunu ifade etti.

Sinan Burhan aynı zamanda bazı AB kuruluşlarının etnik temelde, bölücülük anlamında yayıncılık yaparsanız size fon veririz dediğini söyledi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Mustafa Oguz 1 saat önce Şikayet Et
    Kafirler boş durmuyor,bizler uyanık olmak zorundayız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'tan İmamoğlu'na karşı yeni adım! Kıyak kadrolar dağıtılıyor
BYD'nin Manisa fabrikası için ÇED süreci başladı