Kan Çiçekleri 360.bölüm fragmanı: Dilan ve Baran’a iyi haber! Ne söyleyecek?

Kan Çiçekleri 360.bölüm fragmanında, Baran sonunda Miran’dan bir iz bulur. Dilan ve Baran oğullarına kavuşmak için gün sayarken Akif konağa sürpriz bir ziyarette bulunur. Getireceği haber baya önemlidir. Peki Akif ne söyleyecek?

GİRİŞ 07.10.2024 15:19 GÜNCELLEME 07.10.2024 15:19

Kan Çiçekleri 360.bölümde, Dilan ve Baran oğullarına kavuşmak için, ondan bir iz bulmak için canla başla arayışa devam ederler. Baran çabalarının sonucunda Miran’dan iyi bir haber alır. Dilan, Hasan’ın bir süredir konakta olduğunu görür. Buna canı sıkılsa da oğluna kavuşacağının heyecanı hepsinden büyüktür.  Fakat bu mutluluk kısa mı sürecek? Konağa ansızın ziyarette bulunan Akif, kötü bir haber mi getirdi?

Kanal 7’nin gönüllere taht kuran dizisi Kan Çiçekleri, yeni sezonuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye geliyor. Kan Çiçekleri üçüncü sezonunda Baran ve Dilan trafik kazası geçirir. İçinde bulundukları araba denize uçar ve oğulları Miran’ı denizde kaybederler.

Evlat hasretinin izleyenleri yakıp kavuracağı Kan Çiçekleri duygu dolu yeni bölümleriyle hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ajet 7 günde 8'inci dış hat uçuşunu başlattı! İlk sefer oraya yapıldı...
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı!