Kan Çiçekleri 361.bölüm fragmanı: Dilan ve Baran’ın umutları artıyor! Alabilecekler mi?

Kan Çiçekleri 361.bölüm fragmanında, oğullarını bulmaya çalışan Dilan ve Baran için umutlar artar. Oğullarının geleceği günü sayan Dilan ve Baran, bu sefer iyi haberi alabilecekler mi?

GİRİŞ 08.10.2024 13:44 GÜNCELLEME 08.10.2024 13:44

Kan Çiçekleri 361.bölümde, Dilan ve Baran oğullarını bulmak için çabalamaya devam ederler. Günden güne ipuçları artarken Dilan ve Baran’ın umutları da artar. Baran kolları sıvar ve oğlu için eski bir bisikleti tamir etmeye başlar. Tarık ise Dilan ve Baran’ın git gide Miran’a daha da yaklaşmasından rahatsızdır. Bu durumu çözmek için haince planlar yapar.

Kanal 7’nin gönüllere taht kuran dizisi Kan Çiçekleri, yeni sezonuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye geliyor. Kan Çiçekleri üçüncü sezonunda Baran ve Dilan trafik kazası geçirir. İçinde bulundukları araba denize uçar ve oğulları Miran’ı denizde kaybederler.

Evlat hasretinin izleyenleri yakıp kavuracağı Kan Çiçekleri duygu dolu yeni bölümleriyle hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Balıkesir'de Atatürk heykeline saldırı: Vatandaşlar süpürgeyle dövdü
Gazze'den dünyaya haykırdı: 'Her şeye rağmen elhamdülillah!'