Halil, Zeynep'ten vazgeçmiyor!

Rüzgarlı Tepe'de, Halil ve Zeynep arasındaki aşkın üzerine geçmişin gölgesi düşse de genç aşıklar birbirlerinden kopamazlar. Zeynep'in kardeşi için tehlikeli işlere girmesi Halil'i harekete geçirir. Halil, Zeynep'i koruyabilecek mi?

Halil, Zeynep'ten vazgeçmiyor!
Halil, Zeynep'ten vazgeçmiyor!
GİRİŞ 10.10.2024 12:48 GÜNCELLEME 10.10.2024 12:49

139.Bölüm

Halil, Zeynep'in tarlasını zehirleyeni bulduğunu söyler. Öte yandan Zeynep'in kardeşi için Atilla ile görüşmesi, Halil'in dikkatini çeker. Ne olduğunu anlamaya çalışan Halil, Atilla'nın Zeynep'e dokunduğunu görünce öfkeden deliye döner. Halil, Atilla'ya ne yapacak?

Aşk, intikam hırsına yenilecek mi? Rüzgarlı Tepe soluk soluğa izlenecek yepyeni bölümleriyle hafta içi her gün 21:20’de Kanal 7’de.

Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmenleri yakından ilgilendiriyor! Teklif Meclis'ten geçti
"Almanya, Türkiye'ye Eurofighter satışını Yunanistan şartına bağladı" iddiası