Kan Çiçekleri 365.bölüm fragmanı: Dilan ve Baran’ın acı günü! Sindirebilecek mi?

Kan Çiçekleri 365.bölüm fragmanında Dilan ve Baran, DNA test sonuçlarının ardından çocuklarının öldüğünü öğrenir. Dilan, bir türlü bu acı habere inanmak istemez. Baran ise adeta yıkılmıştır. Dilan ve Baran, bu acıyı sindirebilecek mi?

GİRİŞ 14.10.2024 11:54 GÜNCELLEME 14.10.2024 11:54

Kan Çiçekleri 365.bölümde oğlunun ölüm haberini alan Dilan, adeta deliye döner. Aile üyeleri onu sakinleştirmeye çalışır ancak Dilan, bu acıyı kabullenmek istemez. Baran ise güçlü durmaya çalışsa da oğlunun mezarı başında çığlık çığlığa ağlamaya başlar. Dilan ve Baran, birbirlerinden aldıkları güçle bu zor günleri atlatabilecek mi?

Kanal 7’nin gönüllere taht kuran dizisi Kan Çiçekleri, yeni sezonuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye geliyor. Kan Çiçekleri üçüncü sezonunda Baran ve Dilan trafik kazası geçirir. İçinde bulundukları araba denize uçar ve oğulları Miran’ı denizde kaybederler.

Evlat hasretinin izleyenleri yakıp kavuracağı Kan Çiçekleri duygu dolu yeni bölümleriyle hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Reçetesiz kullanım hayati risk taşıyor! 17 ürün bakanlığın açıkladığı listede yer aldı
Kredi kartlarından 'Savunma Sanayii destek' kesintisi: Detaylar belli oldu!