Kuruluş Osman 167.bölüm fragmanında olaylar üst üste geliyor! Öyle şeyler yaşanacak ki...

Kuruluş Osman 167.bölüm fragmanında Orhan Bey, Holofira'yı düğünden kaçırırken, Osman Bey ise Lucas ve Karesi Bey'le karşı karşıya geliyor. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Bala Hatun ve Begün Hatun kozlarını paylaşıyor.

Kuruluş Osman 167.bölüm fragmanında olaylar üst üste geliyor! Öyle şeyler yaşanacak ki...
Kuruluş Osman 167.bölüm fragmanında olaylar üst üste geliyor! Öyle şeyler yaşanacak ki...
GİRİŞ 16.10.2024 10:25 GÜNCELLEME 16.10.2024 10:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman 167.bölüm fragmanında komutan Lucas, kurduğu tuzakla Begüm Hatun'u güç duruma düşürürken, Bala Hatun ve Begüm Hatun arasında ipler kopma noktasına gelir. Yeni bölüm fragmanında Orhan Bey ile Holofira'nın düğünden kaçması üzerine tehlikenin ayak sesleri yükselirken, Osman Bey'in Karesi Bey ve Lucas'a meydan okuması heyecan seviyesini zirveye çıkarır.

ATV ekranında yayınlanan 6.sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve seyirciden büyük ilgi gören Kuruluş Osman dizisinin nefesleri kesecek olan 167.bölümü, 16 Ekim Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek.

OSMAN BEY’İN KUTSAL EMANET YEMİNİ!

Osman Bey, İslam’ın kutsal emanetlerini kurtararak küffara büyük gözdağı vererek kutsallarına göz diken herkesle savaşacağını ilan etmişti. Osman Bey’in bunun için yapacağı ilk hamle ne olacaktır?

KARESİ BEY’İN PLANI NEDİR?

İslam’ın kutsal emanetlerin kurtuluşu Kayı Obası’nda sevinçle karşılanırken, bu durum Karesi Bey’i ise çok öfkelendirir. Büyük bir kıskançlığa sevk eder. Osman Bey’in itibar kazanmasını istemeyen Karesi Bey ne yapacaktır?

KOMUTAN LUCAS’IN BÜYÜK TUZAĞI!

Öte yandan, Osman Bey’i her taraftan kuşatmak için hamle yapan Lucas, Karadin’de büyük bir tuzak kurar. Bu tuzak sonrası Begüm Hatun oldukça zor durumda kalacaktır.

BALA HATUN VE BEGÜM HATUN KARŞI KARŞIYA!

Karadin’deki başarısızlığından sonra bir de Bala Hatun’la karşı karşıya gelen Begüm Hatun iyice öfkelenir. Bala Hatun’un erini de yerini de elinden alma niyetinde olan Begüm Hatun nasıl bir plan kuracaktır?

GONCA HATUN VE HOLOFİRA ARASINDA İPLER GERİLİYOR MU?

Gonca Hatun’u zehirleyenin Cecilia olduğu ortaya çıkar. Bu katilin Holofira’nın yardımcısı olarak obaya sızmış olması Gonca Hatun’un Holofira’ya karşı tavrını nasıl etkileyecektir?

ORHAN BEY, HOLOFİRA’YI BEKLEYEN TEHLİKE

Orhan Bey, Holofira’nın evlendirileceğini öğrenir. Holofira’yı kaçırmak için büyük bir oyun kurar. Düğünden kaçmayı başarabilen Orhan ve Holofira’yı yolda büyük bir tuzak beklemektedir. Bu tuzağı aşıp vuslata erebilecekler midir?

OSMAN BEY, LUCAS VE KARESİ BEY’E MEYDAN OKUYOR!

Düşmanımın düşmanı dostumdur düsturuyla bir araya gelen Lucas ve Karesi, apacakları köprüyle Osman Bey’e maddi olarak büyük bir darbe vuracaklardır. Osman Bey, Karesi Bey’in arkasından iş çevirdiğini öğrenmiştir. Osman Bey, Karesi ve Lucas’ın bu kirli planını bertaraf edebilecek midir?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Orhan Gazi 54 dakika önce Şikayet Et
    Herşey tamam da şu Orhan Bey hiç olmamış. Holafira da zayıf karakter. Orhan Bey daha heybetli olmalıydı. Şimdi Orhan Gazi dönemini yapsalar bu arkadaşla zor dostum. Yeni bir karakter benim tek Favorim Kıvanç Tatlıtuğ olsa en az 5 sezon açık ara zirve yapar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
18 gün sonra cesedi bulunmuştu, Rojin’in ilk muayene sonuçları çıktı!
Rapor açıklandı! Tarih verildi...Petrolün sonu geliyor