Rüzgarlı Tepe 143.bölüm fragmanı: Zeynep, kördüğümü kesti! Halil'in bırakmaya niyeti yok

Rüzgarlı Tepe 143.bölüm fragmanında Zeynep ve Halil sırt sırta vererek Taner ve adamlarını alt etmeyi başarır ancak aralarındaki sürtüşme devam ediyordur. Zeynep, kördüğüm olmuş aşklarını bir çırpıda keser ancak Halil'in ipleri bırakmaya niyeti yoktur.

GİRİŞ 16.10.2024 14:21 GÜNCELLEME 16.10.2024 14:21

Rüzgarlı Tepe 143.bölümde Zeynep ve Halil, kendi aralarında ne kadar çalkantılı bir aşk yaşasa da dışarıya karşı bir olmayı başarır. Taner ve adamlarını alt eden Zeynep ve Halil, birbirlerine karşı olan inatlarına yenik düşer. Öte yandan Zümrüt babaanne onlardan bir an önce torun bekliyordur. Halil buna isteklidir ancak Zeynep'in hiç niyeti yoktur. Doğacak bir çocuk bu evliliği kurtarabilir mi?

Aşk, intikam hırsına yenilecek mi? Rüzgarlı Tepe soluk soluğa izlenecek yepyeni bölümleriyle hafta içi her gün 21:20’de Kanal 7’de...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şubat ayına kadar devam edebilir! Uzman isim bir bölgeyi uyardı
Nijerya’da yakıt tankeri patladı... Can kaybı artıyor!