Kan Çiçekleri 367.bölüm fragmanı: Dilan'ın büyük sınavı! Gerçeği ne zaman öğrenecekler?

Kan Çiçekleri 367.bölüm fragmanında Baran, kendisi de büyük bir yaşamış olsa da bu zor günlerde eşini bir an olsun yalnız bırakmaz. Dilan'a büyük bir destek de oğlu Miran'dan gelir ancak akıtılan o gözyaşlarının kendisi için olduğundan habersizdir.

GİRİŞ 16.10.2024 15:39 GÜNCELLEME 16.10.2024 15:39

Kan Çiçekleri 367.bölümde, Dilan ve Baran'a yapılan bu acımasız oyun onlara büyük yakam yaşatır.  Dilan ve Baran ayakta kalmaya çalışsa da çocuklarının yanı başında olduklarından habersiz bir şekilde büyük acılar çeker. Dilan ve Baran gerçeği ne zaman öğrenecek?

Kanal 7’nin gönüllere taht kuran dizisi Kan Çiçekleri, yeni sezonuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye geliyor. Kan Çiçekleri üçüncü sezonunda Baran ve Dilan trafik kazası geçirir. İçinde bulundukları araba denize uçar ve oğulları Miran’ı denizde kaybederler.

Evlat hasretinin izleyenleri yakıp kavuracağı Kan Çiçekleri duygu dolu yeni bölümleriyle hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Malatya'daki depremin sesi ortaya çıktı
Malatya'daki 5.9 büyüklüğünde depremin ardından uzmanlardan uyarı