Sinema filmlerini aratmayacak dizi geliyor! Kanal D, Annem Ankara’da devleri buluşturdu

Kanal D’den sinema filmi tadında bir dizi projesi geliyor. İzleyenlerin kendini beyaz perde projesi izlermiş gibi hissedeceği Annem Ankara dizisiyle ilgili detaylar şekillenmeye başladı.

Sinema filmlerini aratmayacak dizi geliyor! Kanal D, Annem Ankara’da devleri buluşturdu
Sinema filmlerini aratmayacak dizi geliyor! Kanal D, Annem Ankara’da devleri buluşturdu
GİRİŞ 17.10.2024 09:35 GÜNCELLEME 17.10.2024 09:35
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal D, reytingleri altüst edecek ‘Annem Ankara’ isimli projesini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. Doksanlı yılların Ankara’sında tek başına bir annenin hayat savaşını gözler önüne serecek olan Annem Ankara dizisi için tüm nefesler oldu.

Çok yakında ekranlara merhaba diyecek olan Annem Ankara, Bergüzar Korel ile Mehmet Günsür ikilisini bir araya getirecek. Faruk Teber'in yönetmenliğinde çekimleri gerçekleştirilecek olan Annem Ankara yaşanmış bir hikayeden uyarlanacak.

Senaristliğini Başak Angigün'ün üstlendiği proje, gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Annem Ankara Dizisinin Oyuncu Kadrosu!

Bergüzar Korel, Mehmet Günsür, Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak ve Güler Ökten, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın, Yıldıray Şahinler,Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Ediz Gülsuyu, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal Mehmet Can Akça, Yasin Pehlivan.

Annem Ankara Dizisinin Konusu Nedir?

1990'lı yıllarda Başkent Ankara'da yaşayan kimseye evlat olamamış bir adam ile çocuklarına bakabilmek için erken yaşta emekli olan vefakar bir kadının hikayesini konu olarak işleyecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Kim busik 2 saat önce Şikayet Et
    Boş beleşlik kervanına bir boş beleş dizi daha katıldı desene
    Cevapla
  • hasan 2 saat önce Şikayet Et
    milletin gülmeye ihtiyacı var. dram çekmeye değil.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bahçeli’nin araladığı “Barış Kapısı”nı açabilecek miyiz
ABD'den İsrail'e dev askeri sevkiyat! Resmen konuşlandırıldı! İran'dan jet hızında yanıt