Kan Çiçekleri 368.bölüm fragmanı: Dilan ve Baran evden ayrılıyor mu? Yeni sayfa mı açıyorlar?

Kan Çiçekleri 368.bölüm fragmanında, Dilan ve Baran'ın evlat acısı dinmek bilmez. Birbirlerinden güç alan talihsiz çift, yanı başlarında olan çocuklarından bihaberdir. Dilan, Baran'a uzaklara gitmek istediğini söyler. Dilan ve Baran yeni bir sayfa mı açıyor?

GİRİŞ 17.10.2024 12:38 GÜNCELLEME 17.10.2024 12:38

Kan Çiçekleri 368.bölümde, Baran ve Dilan her zaman olduğu gibi yine aşklarından güç alır fakat Dilan, yaşadığı acılardan sonra evden ayrılmak ister. Öte yandan Baran'ın babası, Çınar'ı yani Miran'ı Baran'a çok benzetir. Gerçekler gün yüzüne çıkacak mı?

Kanal 7’nin gönüllere taht kuran dizisi Kan Çiçekleri, yeni sezonuyla izleyicileri ekrana kilitlemeye geliyor. Kan Çiçekleri üçüncü sezonunda Baran ve Dilan trafik kazası geçirir. İçinde bulundukları araba denize uçar ve oğulları Miran’ı denizde kaybederler.

Evlat hasretinin izleyenleri yakıp kavuracağı Kan Çiçekleri duygu dolu yeni bölümleriyle hafta içi her gün 16:20’de Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kreşte skandal görüntü: Bebeğe tokat anı kamerada!
Kuyumculardan şaşırtan altın fiyatı önerisi! 'Çok fazla kar etmiyoruz'