Esaret 383.bölüm fragmanı: Hira, Orhun’la kalmaya karar verdi! Şartı ne olacak?

Esaret 383.bölüm fragmanında Orhun, Hira'ya ister kal ister git şeklinde çıkış yapınca Hira, kalmaya karar verdiğini ancak tek bir şartı olduğunu söyler. Hira'nın şartı ne olacak?

GİRİŞ 19.10.2024 10:33 GÜNCELLEME 19.10.2024 10:43

Esaret 383.bölümde Afife, Hira'nın kızından rahatsızlığını her fırsatta dile getirir ve ikisinden de kurtulmak ister. Orhun ise her şeyden habersiz şekilde kızıyla vakit geçirir. Hira, burada mecburiyetten kaldığını söyler. Orhun, Hira'ya ister kal ister git diyerek rest çeker. Hira, tek bir şartla kalacağını söyler. Hira'nın şartı ne?

Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyicilerini ekrana kilitleyen Esaret, heyecan dolu üçüncü sezonuyla sevenleriyle buluşuyor. Müebbet hapis cezasına çarptırılan Orhun ve hayatının aşkına yeni kavuşmuşken ayrı düşen Hira’nın özlemle yoğurulan hikayesi Esaret, Kanal 7 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Yenidoğan Çetesi'nin çalıştığı bir hastanenin daha ruhsatı iptal edildi
ABD ve Almanya'dan Sinvar için alçak açıklama!