Gelin 64.bölüm fragmanı: Cihan, aşkından vazgeçmiyor! Beyza'ya büyük tepki gösteriyor

Gelin 64.bölüm fragmanında Hançer, Beyza'nın zor durumda olduğunu görünce eve davet eder. Beyza'yı karşısında gören Cihan, büyük tepki gösterir. Beyza, Cihan'a baskı yaparak onunla evlenmesini söyler. Cihan'ın ise Hançer'den vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

GİRİŞ 21.10.2024 12:31 GÜNCELLEME 21.10.2024 12:31

Gelin 64.bölümde, Beyza'nın türlü oyunlarla Hançer'in evine kadar girmesi, Cihan'ı aşırı derecede rahatsız eder. Hançer'e tepki gösteren Cihan, karşısında iyi niyet görünce yumuşar. Hançer ise Beyza'ya sadece yardım etmek istediğini söyleyerek Cihan'a sarılır. Cihan'ın geri adım atmaması karşısında Beyza ne yapacak?

Cihan ve Hançer’in hikayesi kaldığı yerden devam ediyor. Kanal 7’nin çok sevilen dizisi Gelin, yeni sezonda da adından çokça söz ettirecek. Aileleri için bir araya gelen Cihan ile Hançer’in sürprizlerle dolu öyküsü Gelin 2.Sezon, hafta sonu 19:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ve GÖKKURT geliyor: Düşman titretecek bir mühimmat daha ilk kez görücüye çıkıyor
Artık Eski Türkiye Yok Karşınızda Beyler!