TRT dijital platformu tabii'den Marnalı geliyor! Gürkan Uygun kabadayı rolüyle sahalara döndü

TRT’nin dijital platformu tabii, yeni orijinal dizisi “Marnalı”yı izleyicilerle buluşturuyor. Gürkan Uygun’un namlı bir kabadayıyı canlandırdığı “Marnalı” yarından itibaren tabii’de izlenebilecek.

TRT dijital platformu tabii'den Marnalı geliyor! Gürkan Uygun kabadayı rolüyle sahalara döndü
TRT dijital platformu tabii'den Marnalı geliyor! Gürkan Uygun kabadayı rolüyle sahalara döndü
GİRİŞ 21.10.2024 16:38 GÜNCELLEME 21.10.2024 16:38

“İzlediğine Değsin” sloganıyla yeni sezonuna güçlü bir başlangıç yapan TRT’nin dijital platformu tabii, orijinal yapımlarını izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. “İstanbul’un son kabadayısı” Ali Reşat Marnalı’nın, uğradığı ihanetin intikamını almak için verdiği amansız mücadeleyi anlatan “Marnalı”, 22 Ekim itibariyle tabii’de izlenebilecek. Başrollerini Gürkan Uygun, Melike İpek Yalova ve Engin Benli’nin paylaştığı dizi, aksiyon dolu sahnelerin yanı sıra duygusal anlarla da izleyiciyi ekran başına kilitleyecek.

Sürükleyici hikâyesiyle izleyiciyi derin bir hesaplaşmanın içine çekecek dizinin yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca üstlenirken, senaryosunu ise Yusuf Reha Alp kaleme aldı. tabii’nin yeni sezonundaki en iddialı yapımlardan biri olan “Marnalı”, güçlü oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Dizide; Gürkan Uygun, Melike İpek Yalova ve Engin Benli gibi başarılı isimlere Mert Doğan, Elif Uslusoy, Osman Albayrak ve Kanbolat Görkem Arslan gibi oyuncular eşlik ediyor.

Marnalı Dizisinin Konusu Nedir?

“Marnalı”, genç yaşta yeraltı dünyasında yükselen, adaletli ve cesur bir kabadayı olan Ali Reşat Marnalı’nın hikâyesini anlatıyor. İstanbul’un eski kabadayı geleneğini sürdüren Marnalı’nın hayatı, bir mafya grubunun kendisine kurduğu tuzakla altüst olur. İtibarını, ailesini ve özgürlüğünü kaybeden Marnalı, intikam için geri döner. Kendisini saf dışı bırakmaya çalışan yeni düzene ne şekilde yanıt vereceği ise büyük bir merakla beklenmektedir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
FETÖ'nün doğduğu köyde dikkat çeken görüntü! Kimsenin ağzını bıçak açmıyor
Dünyanın en kıymetli 11'i dudak uçuklattı! Bu yıldızlara paha biçilmiyor