Kanal 7’den Canım Kızlarım dizisi geliyor! Sürpriz sahneleriyle ekran başına kilitleyecek

Kanal 7, yayınladığı dizilerle ekranlara damgasını vurmaya devam ediyor. Pakistan’ın sevilen dizisi “Betiyaan”, “Canım Kızlarım” ismiyle hafta içi her gün evlere konuk olmaya geliyor.

GİRİŞ 25.10.2024 15:57 GÜNCELLEME 25.10.2024 15:57

Hayatını beş kızına adamış fedakar bir babanın mücadelesini konu eden “Canım Kızlarım”ın yürek burkan hikayesi Kanal 7 ekranlarına taşınıyor. Layık Ahmet, annesi, boşanmış kız kardeşi ve beş kızıyla yaşayan sevgi dolu bir babadır.

Eşinin ölümünden sonra hayatın tüm yükünü tek başına göğüslemiş olan Layık, kızlarını sevgi ve şefkatle büyütür. Layık, beş kız çocuğu babası olmanın zorluklarının yanında annesi ve kız kardeşinin yarattığı sorunlarla da baş etmek zorundadır. Yaşadıkları toplumun kız çocuklarına olan ön yargılarına rağmen Layık, her zaman kızlarına hoşgörü ve anlayışla yaklaşır.

Layık’ın en büyük kızı olan Fiza, annesinin ölümünden sonra kardeşlerine adeta annelik yapmış, anlayışlı ve şefkatli birisidir. Ayza ise Layık’ın ikinci kızıdır ve üniversiteden arkadaşı olan Saad’a aşıktır. Hanya, Anum ve Kobal ise diğer kızlarıdır. Kızlarının hayatta kendisinden başka kimsesinin olmadığını bilen Layık, ölmeden önce kızlarının mürüvvetini görmek ister.

Kızları ise babaları Layık’ın sevgisini ve güvenini asla kaybetmek istemez ve ona büyük saygı duyarlar fakat yaşanan bazı olaylar, halası ve babaannesi tarafından büyütülür. Küçük yanlış anlaşılmaların büyük olaylara dönüşmesiyle aile dağılma noktasına gelir. Ailesini bir arada tutabilmek için her şeyini ortaya koyan Layık, diğer yandan toplumun attığı iftiralarla da başa çıkmak zorunda kalır. Fedakar baba Layık, ailesini bir arada tutmayı başarabilecek mi?

Ailesinin mutluluğu için her şeyini feda eden bir babanın kalpleri sızlatan hikayesi “Canım Kızlarım”, 28 Ekim’den itibaren hafta içi her gün 13:10’da Kanal 7’de…

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
En fazla döviz rezervi olan ülkeler açıklandı! Türkiye'nin ne kadar dövizi var?
FETÖ’nün cenaze töreninde dikkat çeken kare! Fotoğraflardaki kişi Adil Öksüz mü?