Adına Aşk Diyorlar 20.bölüm fragmanı: Aşkları için kaçıyorlar! Evlenebilecekler mi?

Adına Aşk Diyorlar 20.bölüm fragmanında Abhi, Akshara’yla buluşarak kimsenin onları bulamayacağı bir yere giderek kendisiyle evlenmesini teklif eder. Büyük bir aşkın peşinden gitmek isteyen Abhi, Akshara ile birlikte her şeyi geride bırakmaya karar verir. Peki ikili bu planlarını gerçekleştirip evlenebilecekler mi?

Adına Aşk Diyorlar 20.bölüm fragmanı: Aşkları için kaçıyorlar! Evlenebilecekler mi?
Adına Aşk Diyorlar 20.bölüm fragmanı: Aşkları için kaçıyorlar! Evlenebilecekler mi?
GİRİŞ 14.02.2025 14:03 GÜNCELLEME 14.02.2025 14:03

Adına Aşk Diyorlar 20.bölümde Abhi’nin ailesi, oğullarının Akshara’yla kaçtığını duyunca şaşırsalar da bu durumu anlayışla karşılar ve “Kalbinin sesini dinledi.” diyerek tepki vermezler. Ancak Akshara’nın ailesi için durum tam tersidir.

Kızlarının Abhi ile kaçtığını öğrenen ailesi öfkeyle harekete geçerken, Akshara’nın babası öfkesini kontrol edemez ve onların birlikte olduğunu gösteren fotoğrafı görünce telefonu yere fırlatarak kırar. Peki Abhi ve Akshara, tüm engellere rağmen aşklarını yaşayabilecek mi? Yoksa ailelerinin baskısı onları ayıracak mı?

Yayınlandığı dönemde çok sevilen ‘Yeh Rishta Kya Kehlata Hai’ ‘Adına Aşk Diyorlar’ ismiyle Türk izleyicisiyle buluşuyor. İki kardeşi karşı karşıya getiren büyük bir aşkın anlatıldığı ‘Adına Aşk Diyorlar’ Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor. Adına Aşk Diyorlar dizisi hafta içi 16:10’da Kanal 7 ekranlarında yayınlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası'ndan son dakika KKM kararı! Tüm işlemler sonlandırıldı
Ünlülere '14 Şubat' markajı! Hande Yener, Ebru Gündeş, Deniz Seki...